concert: MakeBelieve in De Kelder op VRIJDAG 01 MEI 2015

  • MakeBelieve
    Good Charlotte - 8/7 - 013
  • MakeBelieve
    3FM Serious Talent Awards - 10/4 - Melkweg
    © Marieke Waalwijk
VR.
01 MEI
MAKEBELIEVE Zaal, 20:00 uur De Kelder, Amersfoort
2015
Hoofdprogramma MakeBelieve
Voorprogramma Martyn Ell
Toegang € 9

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 mei 2015.
Dat is 2197 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Groningers brengen na drie jaar nieuw album uit.

De Groningse band MakeBelieve is terug. Drie jaar werd er keihard gewerkt aan een nieuw album. Een album dat laat horen dat MakeBelieve geen eendagsvlieg is. Het geluid is nog altijd poppy en catchy, opstuwend en energiek. Toch zijn de nummers nu meer divers en is de muziek gelaagder. Ergens klinkt het ook vertrouwd. Je wilt het nog een keer horen, dat geldt voor alle liedjes van MakeBelieve, ze nestelen zich stuk voor stuk in je hoofd en blijven er de hele dag zitten.

De nieuwe nummers klinken warm en groots en geven je energie en hoop. Elektronischer dan het oude geluid en vaak verrassend dansbaar. Niet zo gek als je bedenkt dat MakeBelieve met grote producers in de studio zat, mensen die ook hits schreven voor . Adele, Miley Cyrus, Katy Perry en Manic Street Preachers.

Foto's van MakeBelieve, Martyn Ell

Foto MakeBelieve te MakeBelieve - 8/4 - Effenaar Foto MakeBelieve te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto MakeBelieve te Good Charlotte - 8/7 - 013 Foto MakeBelieve te Good Charlotte - 8/7 - 013 Foto MakeBelieve te Good Charlotte - 8/7 - 013 Foto MakeBelieve te 3FM Serious Talent Awards - 10/4 - Melkweg
 
Bekijk alle 20 foto's van MakeBelieve

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest