concert: Jacco Gardner in Hedon op DONDERDAG 30 APRIL 2015

  • Jacco Gardner
    Jacco Gardner - 16/2 - SuperMarkt
    © Arend Jan Hermsen
  • Jacco Gardner
    Jacco Gardner - 16/2 - SuperMarkt
    © Arend Jan Hermsen
DO.
30 APR
JACCO GARDNER Kleine zaal, 21:00 uur Hedon, Zwolle
2015
Hoofdprogramma Jacco Gardner
Toegang €13,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 30 april 2015.
Dat is 3282 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Jacco Gardner is multi instrumentalist en producer uit Hoorn. Inspiratie bronnen voor zijn Neo-Psych, Baroque Pop songs zijn voornamelijk helden als Syd Barrett, Curt Boettcher, Brian Wilson, The Zombies en andere pioniers op het gebied van studioproductie en songwriting in de jaren 60.

In het voorjaar van 2012 heeft hij zijn eerste 7" single Clear The Air b/w A House On The Moon gereleased op het Spaanse Action Weekend Records. Deze was binnen een maand uitverkocht en gaat inmiddels ver boven de oorspronkelijk verkoopprijs van de hand op het internet. Internationaal is Jacco Gardner niet onopgemerkt gebleven door sixties, freakbeat, avontuurlijke pop liefhebbers en niet in de laatste plaats collega muzikanten. Zo zijn de Engelse Horrors groot zelf verklaard fan en steken dat niet onder stoelen of banken.
Debuutalbum Cabinet of Curiosities gooide hoge ogen en werd beschouwd als een van de beste albums van eigen bodem in 2013. Nu lijkt er nieuw materiaal op komst!

Foto's van Jacco Gardner

Foto Jacco Gardner te Jacco Gardner - 16/2 - SuperMarkt Foto Jacco Gardner te Sniester Festival 2019 Foto Jacco Gardner te MOMfest 2015 Foto Jacco Gardner te Metropolis Festival 2013 Foto Jacco Gardner te Jacco Gardner - 16/2 - SuperMarkt Foto Jacco Gardner te Welcome To The Village 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 95 foto's van Jacco Gardner

Gerelateerd nieuws