concert: Scrum met Tunes of life in C.C. Cascade op VRIJDAG 09 JANUARI 2015

  • Scrum
    Fields of Joy Festival 2019
    © René Obdeijn
  • Scrum
    Fields of Joy Festival 2019
    © René Obdeijn
VR.
09 JAN
SCRUM MET TUNES OF LIFE 20:00 uur C.C. Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht
2015
Hoofdprogramma Scrum
Toegang 20,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 januari 2015.
Dat is 3394 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De mooiste liederen en de sterkste verhalen worden in de pub geboren. Of het nu binnen aan de bar is, schuilend tegen een plotselinge regenbui, of buiten op het terras: verbroedering en gemoedelijkheid voeren immer de boventoon in de stamkroeg van Scrum. Hier worden nieuwe vriendschappen gesloten, oude meningsverschillen uitgesproken en het glas steevast geheven op de rustmomenten die het jachtige leven ons gunt. Oude tradities en nieuwe liederen passeren de revue in deze voorstelling die een weerspiegeling is van het leven.

Geroemd om de altijd sfeervolle pubdecors is ook deze voorstelling doordrenkt van de nodige ingrediënten van het kroegleven zoals dat in Schotland en Ierland gemeengoed is: muziek, verhalen, het leven, en de energie en het enthousiasme waarmee het leven geleefd wordt. De energieke manier waarop de muziek gebracht wordt staat garant voor een publiek met roodgeklapte handen en schorgezongen stemmen, verlangend naar meer.

Foto's van Scrum

Foto Scrum te Fields of Joy Festival 2019 Foto Scrum te Tuinfeest Nirwana 2005 Foto Scrum te Mega Beach Happening Foto Scrum te Summer Square 2013 Foto Scrum te Summer Square 2013 Foto Scrum te Mega Beach Happening
 
Bekijk alle 8 foto's van Scrum

Gerelateerde concerten