concert: Leonie Meijer met Luister maar live in C.C. Cascade op DONDERDAG 11 DECEMBER 2014

  • Leonie Meijer
    Leonie Meijer - 02/12 - Stadstheater De Bond
    © Hiske van Keulen
  • Leonie Meijer
    Leonie Meijer - 02/12 - Stadstheater De Bond
    © Hiske van Keulen
DO.
11 DEC
LEONIE MEIJER MET LUISTER MAAR LIVE 20:00 uur C.C. Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht
2014
Hoofdprogramma Leonie Meijer
Toegang 17,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 december 2014.
Dat is 3421 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In deze theatershow laat Leonie Meijer niet alleen horen hoe schitterend ze kan zingen, maar ze laat ook zien wie ze is! Leonie is bekend geworden dankzij de eerste editie van ‘The Voice’ waar ze de finale verloor van Ben Saunders. Daarna volgden twee succesvolle Nederlandstalige albums. Maar wist u bijvoorbeeld ook dat bekende nummers van Kinderen voor Kinderen van haar hand zijn, dat ze het meeste van haar nummers zelf schrijft en dankzij een afgeronde talenstudie feilloos Italiaans spreekt?

In ‘Luister maar live’ vertelt Leonie, tussen de muziek door, het verhaal van het meisje dat opgroeide tussen de groentekassen in Bleiswijk waar het nooit donker werd en al jong in de spotlights van de showbusiness belandde. En hoe zit dat met die trap op het podium? Nu gaat ze samen met drie muzikanten haar grootste droom achterna: een theatertour. ‘Luister maar live’ wordt een theaterdebuut dat u niet snel zult vergeten! Laat u muzikaal verrassen door deze innemende vrouw.

Foto's van Leonie Meijer

Foto Leonie Meijer te Leonie Meijer - 02/12 - Stadstheater De Bond Foto Leonie Meijer te Leonie Meijer - 02/12 - Stadstheater De Bond Foto Leonie Meijer te Leonie Meijer - 02/12 - Stadstheater De Bond Foto Leonie Meijer te Leonie Meijer - 02/12 - Stadstheater De Bond Foto Leonie Meijer te Leonie Meijer - 02/12 - Stadstheater De Bond Foto Leonie Meijer te Leonie Meijer - 02/12 - Stadstheater De Bond
 
Bekijk alle 37 foto's van Leonie Meijer

Gerelateerd nieuws