concert: Joana Serrat / Zac Chapman in Luxor Live op DONDERDAG 22 JANUARI 2015

  • Joana Serrat
    Ramblin' Roots 2021
    © Filip Heidinga
  • Joana Serrat
    Ramblin' Roots 2021
    © Filip Heidinga
DO.
22 JAN
JOANA SERRAT / ZAC CHAPMAN Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2015
Hoofdprogramma Joana Serrat Zac Chapman
Toegang 5,00 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 22 januari 2015.
Dat is 3378 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Van jongs af aan voelde Joana Serrat uit Barcelona zich aangetrokken tot folkmuziek met Amerikaanse roots. Het opsturen van haar eerste demo naar Howard Bilerman van Arcade Fire leidde meteen tot een uitnodiging van deze producer om haar debuutalbum met hem op te nemen in zijn studio in Canada. Met dat album en haar betoverende stem heeft ze Spanje al voor zich gewonnen. In januari doet ze haar eerste optredens in Nederland, beginnend met het Eurosonic / Noorderslag festival en afsluitend met LuxorLive!



De in Nottingham geboren Arnhemmse zanger en gitarist Zac Chapman is een troubadour in de traditie van Bob Dylan en Donovan. Hij is sterk beïnvloed door de vroege Beatles en de sound van de jaren zestig. Zijn soms schijnbaar luchtige pop- en folksongs hebben een sterk verhalend karakter en geven blijk van een fascinatie voor de schaduwzijde van leven, psyche en liefde.

Foto's van Joana Serrat, Zac Chapman

Foto Joana Serrat te Ramblin' Roots 2021 Foto Joana Serrat te Ramblin' Roots 2021 Foto Joana Serrat te Ramblin' Roots 2021
 
Bekijk alle 3 foto's van Joana Serrat

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest