concert: Niels Duffhuës presenteert Fable Dust & We write But never meet in Willem Twee poppodium op DONDERDAG 08 JANUARI 2015

DO.
08 JAN
NIELS DUFFHUËS PRESENTEERT FABLE DUST & WE WRITE BUT NEVER MEET 20:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2015
Hoofdprogramma Niels Duffhuës
Toegang €8,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 januari 2015.
Dat is 2248 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Niels Duffhues presenteert op donderdag 8 januari in W2 Poppodium zijn nieuwe, geheel instrumentale album, plus een nieuwe kunstfilm van zijn hand. Het belooft een bijzonder sfeervolle avond te worden.

Het programma bestaat uit twee gedeeltes. Als eerste presenteert Niels een kunstfilm (35 min.) waarbij hij de soundtrack live bij de film speelt. Na een korte pauze geeft hij een optreden met instrumentale stukken van zijn nieuwe album. Op de avond zelf zal tevens het 180 grams vinyl album voor 15 euro (. 20 euro) te koop zijn, evenals hand made cd’s en zeefdrukposters van de film.

Niels Duffhues

Niels Duffhues is een artistieke duizendpoot en een bezig baasje. Na zijn vorig jaar verschenen album There's a storm coming, vol donkere songs, komt hij nu met iets heel anders op de proppen: een geheel instrumentaal album onder de naam Fable Dust.. Tevens presenteert hij dan zijn nieuwe kunstfilm We write But never meet. Het belooft en bijzonder sfeervolle avond te worden.