concert: Danny Vera in Bibelot op ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015

  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
  • Danny Vera
    Danny Vera - 19/12 - 013
    © Kaylee Verschure
ZA.
21 FEB
DANNY VERA Main Stage, 21:00 uur Bibelot, Dordrecht
2015
Hoofdprogramma Danny Vera
Voorprogramma The Wanderers
Toegang 16,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 21 februari 2015.
Dat is 3348 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Danny Vera, ook wel bekend van zijn optredens bij Voetbal International, VI Oranje, Tour du Jour en de Spelen op RTL4 en RTL7. Hij tekende bij Excelsior (Triggerfinger, Tim Knol, Spinvis, Moss, the Kik) Waar zijn goed ontvangen vijfde studio album ‘Distant Rumble’ is uitgebracht. Het eindresultaat van deze geslaagde samenwerking is een klassiek album met een moderne sound. De grote inspiratiebronnen van Vera zijn nog steeds terug te horen in zijn muziek. Johnny Cash, Roy Orbison, Chris Isaak en Elvis Presley blijven zijn grote helden. De basis van ieder nummer is een man met zijn gitaar.

Support: The Wanderers
The Wanderers (Maarten Teekens en Ron Smith) spelen fifties en sixties classics: Rocknroll, maar ook teenybopper bubblegumpop. Denk aan een breed spectrum uiteenlopend van de zoetgevooisde Bobby Vee tot de vuige Eddie Cochran met daartussenin the Everly Brothers en uiteraard, Elvis Presley.

Foto's van Danny Vera, The Wanderers

Foto Danny Vera te Danny Vera - 13/10 - Ziggo Dome Foto Danny Vera te Paaspop 2016 - Zondag Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Huntenpop 2022 Foto Danny Vera te Ribs & Blues 2022
 
Bekijk alle 144 foto's van Danny Vera
Bekijk alle 1 foto's van The Wanderers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws