concert: Gregory Page in Gigant op ZATERDAG 01 NOVEMBER 2014

  • Gregory Page
    Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg
  • Gregory Page
    Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg
ZA.
01 NOV
GREGORY PAGE Popzaal, 21:00 uur Gigant, Apeldoorn
2014
Hoofdprogramma Gregory Page
Toegang Entree: €15,00
Entree Vrienden van Gigant: €14,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 november 2014.
Dat is 3460 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

‘Met als grote voorbeelden Al Bowlly, Louis Armstrong en Cole Porter balanceert Gregory Page naar eigen zeggen op het slappe koord tussen zowel traditie en vooruitgang als geschiedenis en fantasie,’ schreef Koos Gijsman in het muziekblad Heaven in 2011.

Page is de ideale man om Gigants theaterzaal om te toveren tot een intiem podium waar hij laat zien en horen wat hij het beste kan: prachtige liedjes schrijven en die op muziek zetten die je een licht en aangenaam nostalgisch gevoel bezorgen. Twee jaar geleden deed hij dat ook al voor een genietende theaterzaal en dit jaar is hij terug!

Dit jaar kwam Gregory Page met het album One Way Journey Home. Op dit album is een collectie nummers te vinden waardoor de luisteraar zich zal beseffen dat we allemaal op reis zijn; een verlangen hebben om ons thuis te voelen en om de zegeningen van het leven te voelen.

Foto's van Gregory Page

Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
 
Bekijk alle 10 foto's van Gregory Page

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest