concert: Orgaanklap in Victorie op DONDERDAG 16 OKTOBER 2014

  • Orgaanklap
    Beeckestijn Pop 2012
    © Mitch Wolters
DO.
16 OKT
ORGAANKLAP Grote zaal, 20:30 uur Victorie, Alkmaar
2014
Hoofdprogramma Orgaanklap
Voorprogramma What If We're Next
Toegang 5

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 16 oktober 2014.
Dat is 3452 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Orgaanklap is, zoals de band het zelf formuleert, alles wat Nederland niet nodig heeft, maar wel tot zich neemt. Met debuutalbum 'Kwarktassen' volgt het gezelschap een geheel eigen weg en zodra ze te veel bands tegenkomen die dezelfde weg kiezen, zal Orgaanklap ongetwijfeld weer een andere afslag kiezen. Maar dat ze op 16 oktober hun busje de Breedstraat inkarren, staat in ieder geval vast.

En dan hebben we vanavond nog drie bands: de springerige pop/rock van het in Alkmaar graag geziene What If We're Next, de popencyclopedie-professoren (covers van Greenday tot Oasis en van The Spin Doctors tot De Dijk) van Noise of Colors en de uit vele jams en spontane optredens onstane rock van het Alkmaars/Bergense Lead Head. Dat wordt alles bij elkaar een gezellige boel dus neem vooral je vrienden, familie en (optioneel) je zwemspullen mee!

Foto's van Orgaanklap, What If We're Next

Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012 Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012 Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012 Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012 Foto Orgaanklap te Beeckestijn Pop 2012
 
Bekijk alle 5 foto's van Orgaanklap

Gerelateerd nieuws