concert: Agent Steel in De Bosuil op VRIJDAG 25 MAART 2005

VR.
25 MRT
AGENT STEEL 21:00 uur De Bosuil, Weert
2005
Hoofdprogramma Agent Steel
Voorprogramma After All
Toegang Voorverkoopprijs: €12,00
Entreeprijs: €14,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 maart 2005.
Dat is 6964 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De band Agent Steel stampt uit een tijdperk dat bands zoals Metallica, Slayer, Iron Maiden en Antrax in volle bloei waren. In 1985 bracht de band het album "Skeptics Apocalypse" uit. Op deze cd kreeg je strakke speed/trash metal te horen met een zanger die geïnspireerd is door Judas Priest en Iron Maiden. Kerrang sprak dan ook van "Iron Maiden on speed". Deze cd betekende de doorbraak van Agent Steel. Na een break van ruim tien jaar kwam de band weer samen in 1998. In 2003 brachten ze een nieuwe plaat uit, "Order of the Ulliminati". De heren zullen vanavond een onvervalste show neerzetten met loepzuivere zang, beukende drums en strakke riffs! Ze doen het jaren tachtig metaltijdperk herleven.
After All heeft onlangs Rage ondersteund in De Bosuil. Nu zullen ze de heren van Agent Steel een handje helpen het publiek los te krijgen.

Foto's van Agent Steel, After All

Foto Agent Steel te After All - 6/9 - Bosuil Foto Agent Steel te After All - 6/9 - Bosuil Foto After All te After All - 6/9 - Bosuil Foto After All te After All - 6/9 - Bosuil
 
Bekijk alle 2 foto's van Agent Steel
Bekijk alle 2 foto's van After All

Leden die hier naar toe zijn geweest