concert: Jaap Boots: "Mijn leven in de fast-lane van de popmuziek" (DONDER-DA in Poppodium Romein op DONDERDAG 18 DECEMBER 2014

DO.
18 DEC
JAAP BOOTS: "MIJN LEVEN IN DE FAST-LANE VAN DE POPMUZIEK" (DONDER-DA 20:00 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2014
Hoofdprogramma Jaap Boots
Toegang 2.50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 18 december 2014.
Dat is 2261 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

DONDER-DAG in een notendop: € 2,50 entree, gratis consumptie, gratis gebruik van de garderobe. Op de donderdagavond kun je genieten van de leukste bands, CD presentaties, afstudeerprojecten en overige evenementen als bijvoorbeeld PopQuiz Live.

Jaap Boots zag ze in zijn 30-jarige carrière als DJ, presentator en samensteller in dienst van de VPRO allemaal passeren: sterren en sterretjes, winnaars en verliezers. In fantastische vorm of aan het eind van hun Latijn. Nuchter, dronken, stoned, sympathiek of arrogant. Goed en waardeloos. Getalenteerd, omhooggevallen, straatarm, of stinkend rijk. Knettergek of lucide. Hij bundelde deze ervaringen in het boek ‘Donderweg. Mijn leven in de fast-lane van de popmuziek’, dat dit najaar zal verschijnen. De uitgave zal begeleid worden door een solo-tournee met dezelfde titel. In deze show vertelt (en zingt!) Jaap Boots uit het blote hoofd en op zeer persoonlijke en spontane wijze, zijn levensverhaal in de fast lane van de popmuziek.

Gerelateerd nieuws