concert: Fabian in SuperMarkt op ZATERDAG 14 JUNI 2014

  • Fabian
    Waterpop 2012
  • Fabian
    Popronde Enschede
    © Marieke Waalwijk
ZA.
14 JUN
FABIAN 20:30 uur SuperMarkt, Den Haag
2014
Hoofdprogramma Fabian

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 juni 2014.
Dat is 3597 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Singer songwriter Fabian heeft hard gewerkt aan een nieuwe plaat. Zoals zijn optredens bij DWDD en De Beste Singer Songwriter Van Nederland al deden vermoeden, en waar wij allen op hoopten, heeft hij zijn mix van blues, pop en hiphop verder ontwikkeld tot een fris, authentiek en lekker eigenwijs geluid.
Hierbij volgt hij vooral de weg van zijn eigen hart. Op de nieuwe CD, getiteld The Grand Ville Getaway, neemt hij ons mee op een heerlijk reisje langs diverse smaken. Het is niet alleen blues met rap, het is ook hiphop met gitaren en zo ook een singer songwriter met band. De single Jammin’ Away is zomers laid back en werd o.a. al gedraaid door Giel Beelen van 3FM. Maar van relaxed gaan we net zo gemakkelijk naar het gevoelige Rocket Science of naar het dwingend intense Lies, kortom geniet van de variëteit van een artiest die heel dicht bij zichzelf blijft.

Foto's van Fabian

Foto Fabian te Popronde Enschede Foto Fabian te Waterpop 2012 Foto Fabian te Waterpop 2012 Foto Fabian te Waterpop 2012 Foto Fabian te Popronde Enschede Foto Fabian te Popronde Enschede
 
Bekijk alle 6 foto's van Fabian