concert: Navarone + The Hubschrauber in Willem Twee poppodium op VRIJDAG 07 NOVEMBER 2014

VR.
07 NOV
NAVARONE + THE HUBSCHRAUBER 20:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2014
Hoofdprogramma Navarone
Voorprogramma The Hubschrauber
Toegang €14,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 november 2014.
Dat is 2313 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Of Navarone met het nieuwe werkstuk "Vim and Vigor" de draad oppakt van het zo bejubelde debuut? Nee, absoluut niet. Met "Darker Shade Of White" zette de Nederlandse groep iedereen op het verkeerde been. Met lang uitgesponnen stukken, geweldige instrumentaties en waarachtig mooie vocalen, deden de vijf mannen een greep naar de top. Met ongelooflijk overtuigende live-optredens werden eventuele twijfelaars over de streep getrokken. Dat spelen op festivals en clubs heeft Navarone goed gedaan. Dat de heren kunnen spelen wisten we al. Maar de saamhorigheid is groter geworden, het zelfvertrouwen gegroeid. "Vim and Vigor" is niet een stapje voorwaarts. Nee, met Zevenmijlslaarzen neemt Navarone afstand van het debuut.
De 11 songs op "Vim and Vigor" schreeuwen om aandacht en om een plaats in de rockgeschiedenis van Nederland. Navarone is klaar voor Nederland en de rest van de wereld. Laat daar geen misverstand over bestaan.

Foto's van Navarone, The Hubschrauber

Foto Navarone te Navarone - 10/03 - Patronaat Foto Navarone te Zwarte Cross 2014 - Dag 1 Foto Navarone te Navarone - 22/10 - Paradiso Foto Navarone te Navarone - 10/03 - Patronaat Foto Navarone te MOMfest 2015 Foto Navarone te Appelpop 2019
 
Bekijk alle 148 foto's van Navarone

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest