concert: Dotan in Doornroosje

DO.
06 NOV
DOTAN Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2014
HOOFDPROGRAMMA Dotan
TOEGANG 12,50

EXTRA INFORMATIE

De carrière van Dotan raakte in 2000 in een stroomversnelling. De Amsterdammer debuteerde dat jaar met de single 'This Town'. Op eigen houtje benaderde hij de producers Terefe en Skarbek (o.a. Coldplay, Adele en Ilse DeLange) en wist beiden te strikken voor het produceren van zijn debuutalbum. De heren drukten hun kwalitatieve stempel op het album 'Dream Parade'. Ondertussen deed hij live ervaring op en verzorgde de support voor o.a. Sinéad O’Connor en Kevin DeGraw. De talentvolle troubadour met zijn akoestische liedjes en karakteristieke stemgeluid kan inmiddels prima op eigen benen staan.
Met zijn tweede langspeler '7 Layers' en nieuwe single 'Fall' begint Dotan aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Voor dit album werkt hij onder andere samen met Thomas Dybdahl en Chris Bond (Ben Howard). Geniet van de sterke liedjes, aangrijpende teksten, dynamische productie en volwassen geluid.

FOTO'S VAN Dotan

Foto Dotan te Dotan - 21/12 - Ziggo Dome Foto Dotan te Fields of Joy Festival 2016 Foto Dotan te Dotan - 21/12 - Ziggo Dome Foto Dotan te Huntenpop 2016 Foto Dotan te Dotan - 21/12 - Ziggo Dome Foto Dotan te Pinkpop 2015 - Zaterdag
 
Bekijk alle 116 foto's van Dotan

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN