concert: Dotan in Doornroosje op DONDERDAG 06 NOVEMBER 2014

  • Dotan
    Pukkelpop 2016 - Zaterdag
    © Jurriaan Hodzelmans
  • Dotan
    ParkCity Live 2016
DO.
06 NOV
DOTAN Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2014
Hoofdprogramma Dotan
Toegang 12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 06 november 2014.
Dat is 3431 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De carrière van Dotan raakte in 2000 in een stroomversnelling. De Amsterdammer debuteerde dat jaar met de single 'This Town'. Op eigen houtje benaderde hij de producers Terefe en Skarbek (o.a. Coldplay, Adele en Ilse DeLange) en wist beiden te strikken voor het produceren van zijn debuutalbum. De heren drukten hun kwalitatieve stempel op het album 'Dream Parade'. Ondertussen deed hij live ervaring op en verzorgde de support voor o.a. Sinéad O’Connor en Kevin DeGraw. De talentvolle troubadour met zijn akoestische liedjes en karakteristieke stemgeluid kan inmiddels prima op eigen benen staan.
Met zijn tweede langspeler '7 Layers' en nieuwe single 'Fall' begint Dotan aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Voor dit album werkt hij onder andere samen met Thomas Dybdahl en Chris Bond (Ben Howard). Geniet van de sterke liedjes, aangrijpende teksten, dynamische productie en volwassen geluid.

Foto's van Dotan

Foto Dotan te Dotan - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Dotan te Fields of Joy Festival 2016 Foto Dotan te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Dotan te Gavin DeGraw - 8/2 - Melkweg Foto Dotan te Gavin DeGraw - 8/2 - Melkweg Foto Dotan te Dauwpop 2015
 
Bekijk alle 135 foto's van Dotan

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden