concert: Ex-Drummer Band - Weerwoord Festival in Melkweg op ZONDAG 28 JANUARI 2007

  • Madensuyu
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo
  • Madensuyu
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo
ZO.
28 JAN
EX-DRUMMER BAND - WEERWOORD FESTIVAL OZ, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2007
Toegang €10,00 geen verpl. lidm, gratis voor jaarleden

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 28 januari 2007.
Dat is 6270 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Herman Brusselmans’ boek Ex Drummer is verfilmd en wordt eind januari tijdens het International Film Festival in Rotterdam voor het eerst vertoond. Voor de film, waarin muziek de boventoon voert, schreven Belgische muzikanten enkele nummers voor de soundtrack. Tijdens het literair festival Weerwoord brengen o.a. Millionaire en Flip Kowlier songs van de soundtrack live ten gehore.
Millionaire, Flip Kowlier, Guy van Nueten en Arno schreven speciaal voor de film Ex Drummer een aantal nummers. De soundtrack bevat verder songs van onder anderen Mogwai, Isis, Lightning Bolt, An Pierlé en Ghinzu. In de Melkweg spelen naast Millionaire en Flip Kowlier ook de Experimental Tropic Blues Band en Madensuyu. De vier bands spelen nummers van de soundtrack, van snoeiharde rock tot zacht melancholische nummers. De soundtrack Ex Drummer ligt overigens vanaf 29 januari in de winkels!

Foto's van Madensuyu, Millionaire

Foto Madensuyu te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009 Foto Madensuyu te Motel Mozaique 2014 Foto Madensuyu te Motel Mozaique 2014 Foto Madensuyu te Crossing Border 2009 Foto Madensuyu te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009 Foto Madensuyu te Motel Mozaique 2014
 
Bekijk alle 7 foto's van Madensuyu
Bekijk alle 14 foto's van Millionaire

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest