concert: Iced Earth in Boerderij (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Iced Earth
    Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag
  • Iced Earth
    Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Iced Earth in Boerderij) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
12 JUN
ICED EARTH CreativeColors Zaal, 20:30 uur Boerderij, Zoetermeer
2014
Hoofdprogramma Iced Earth
Toegang Voorverkoop: 24,- (excl. servicekosten)
Dagkassa: 28,-

EXTRA INFORMATIE

De historie van de Amerikaanse heavy metal band, onder leiding van Jon Schaffer, begint in 1985 als hij de band Purgatory opricht. Jon groeit op tijdens de hoogtijdagen van bands als Kiss, Iron Maiden, Judas Priest en Alice Cooper. Zijn doel? Een band oprichten waar zijn helden trots op zouden zijn. In 1988 besluit Jon de naam van zijn band te veranderen in Iced Earth. In de loop der jaren heeft Jon een aantal van ‘s werelds beste muzikanten om zich heen weten te verzamelen, waaronder zangers Matt Barlow, Tim Owens, en anno 2014 Stu Block, om zijn muzikale visie vorm te geven. Met negen studio albums, die worden gezien als mijlpalen in de wereld van heavy metal, is Iced Earth één van de meest gerespecteerde metal bands ter wereld.

Foto's van Iced Earth

Foto Iced Earth te Iced Earth - 27/06 - Metropool Foto Iced Earth te Saxon - 3/2 - 013 Foto Iced Earth te Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag Foto Iced Earth te Saxon - 3/2 - 013 Foto Iced Earth te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag Foto Iced Earth te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag
 
Bekijk alle 19 foto's van Iced Earth

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest