concert: Nina Hagen's Wild Romance in P60 op VRIJDAG 30 MEI 2014 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nina Hagen's Wild Romance in P60) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
30 MEI
NINA HAGEN'S WILD ROMANCE 20:00 uur P60, Amstelveen
2014
Hoofdprogramma Nina Hagen (& band)
Toegang Voorverkoop: €20.00
Deur: €23,00

VVK adres: http://p60.nl/agenda/564

EXTRA INFORMATIE

Altijd verassend, op z’n minst opvallend en de personificatie van Rock & Roll. Nina Hagen heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Als koningin en moeder van de Duitse Punk rock tourde ze meer dan 40 jaar de hele wereld over. In Nederland kennen we haar natuurlijk ook als deel van het Rock & Roll bruidspaar dat ze vormde met Herman Brood. Het excentrieke duo was zacht gezegd verre van saai en zorgde indertijd voor veel ophef.

Om iedereen eens lekker wakker te schudden en om Herman te eren gaat ze op tour met de vaste begeleidingsband van Herman Brood The Wild Romance (tegenwoordig beter bekend als Romanza Brava). 1+1= 3 en brengen ze samen een spectaculaire show onder de naam Nina Hagen’s Wild Romance! Tijdens deze unieke show vertolkt Nina Hagen nummers van Herman Brood, van haarzelf en klassiekers uit de Rock&Roll&Soul&Punk&Funk&Blues&Gospel-Geschiedenis. Alles samenvattend: Wild & Heiss Rock ’n Roll!

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest