concert: Green Lizard in Poppodium Romein op VRIJDAG 18 APRIL 2014

  • Green Lizard
    Face Tomorrow + Green Lizard - 15/11 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Green Lizard
    Face Tomorrow + Green Lizard - 4/11 - Tivoli
    © Arend Jan Hermsen
VR.
18 APR
GREEN LIZARD 20:00 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2014
Hoofdprogramma Green Lizard
Voorprogramma A Liquid Landscape
Toegang € 8,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 18 april 2014.
Dat is 2511 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Green Lizard is terug! In 2008 besloot de band er mee te stoppen maar zoals velen weten, bloed kruipt waar het niet gaan kan. De broers Remi en Brian besloten na vier jaar dat ze weer verder wilden en nu anno 2014 staat de band op het punt om een nieuwe plaat uit te brengen. De mannen hebben er zin in! Klinkt als? Nou, vooral als Green Lizard, maar met een duidelijke link met grote grunge- en rockbands als Soundgarden, Alice in Chains en Nirvana.

Het voorprogramma wordt verzorgd door A Liquid Landscape, een band met Leeuwarder roots. Zij brachten in 2012 hun debuutalbum uit die filmmaker Lex Vesseur inspireerde om een korte film te maken met muziek afkomstig van het album. Vesseur is ook verantwoordelijk voor het prachtige artwork en de visuals voor de liveshows. De muziek van de Friese band wordt vergeleken met bands als Karnivool en Anathema. Een nieuw album is in de maak.

Foto's van Green Lizard, A Liquid Landscape

Foto Green Lizard te Come as you are 2018 Foto Green Lizard te Kempenerpop 2013 Foto Green Lizard te Monsters of Mariaheide 2013 Foto Green Lizard te Face Tomorrow + Green Lizard - 15/11 - Melkweg Foto Green Lizard te Green Lizard - 16/02 - Willemeen Foto Green Lizard te Face Tomorrow + Green Lizard - 15/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 42 foto's van Green Lizard

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws