concert: Chi Coltrane in Luxor Live op ZONDAG 26 OKTOBER 2014

  • Chi Coltrane
    Chi Coltrane 15/10 Hedon
    © Rinse Fokkema
  • Chi Coltrane
    Chi Coltrane 15/10 Hedon
    © Rinse Fokkema
ZO.
26 OKT
CHI COLTRANE Grote zaal / Main hall, 20:00 uur Luxor Live, Arnhem
2014
Hoofdprogramma Chi Coltrane
Toegang €25,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 26 oktober 2014.
Dat is 3441 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ineens was ze er, begin jaren zeventig: dé nieuwe rockzangeres, Chi Coltrane. Op het eerste gezicht leek ze vooral een mooi, breekbaar blond meisje. Maar ze speelde piano alsof de duivel haar op de hielen zat en ze bleek over een indrukwekkend krachtige stem te beschikken. Ze wist een miljoenenpubliek aan te spreken met nummers als 'Go Like Elijah' en 'You Were My friend'.

In 2009 was ze ineens terug in Nederland. Haar optredens bleken niets aan kracht en overtuiging te hebben ingeboet. Ze trakteerde haar publiek op memorabele uitvoeringen van de oude hits en verraste eenieder met de kwaliteit van haar recent verschenen album Yesterday, Today & Forever.

Dit jaar zal er weer een nieuw album verschijnen. En bij een nieuw album hoort een nieuwe tour. Niet te missen voor de oude fans én voor een nieuw publiek dat vanaf de eerste noten gegrepen zal worden door de zeggingskracht van deze levende legende.

Foto's van Chi Coltrane

Foto Chi Coltrane te Chi Coltrane 15/10 Hedon Foto Chi Coltrane te Chi Coltrane 15/10 Hedon Foto Chi Coltrane te Chi Coltrane 15/10 Hedon Foto Chi Coltrane te Chi Coltrane 15/10 Hedon Foto Chi Coltrane te Chi Coltrane 15/10 Hedon Foto Chi Coltrane te Retropop 2018
 
Bekijk alle 11 foto's van Chi Coltrane

Gerelateerd nieuws