concert: Sky Pilots / The Pack A.D. in EKKO op DONDERDAG 08 MEI 2014

  • Sky Pilots
    Sky Pilots - 03/05 - Rotown
    © Josh de Jager
  • Sky Pilots
    Sky Pilots - 03/05 - Rotown
    © Josh de Jager
DO.
08 MEI
SKY PILOTS / THE PACK A.D. 20:30 uur EKKO, Utrecht
2014
Hoofdprogramma Sky Pilots The Pack A.D.
Toegang 9 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 mei 2014.
Dat is 3640 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Eindelijk heeft Matthijs van Duijvenbode alias Duijf de plek achter de zangmicrofoon, center stage. Wie hem niet kent, heeft niet goed opgelet de afgelopen jaren. Als oud-bandlid van Tim Knol heeft hij al de nodige sporen achtergelaten in de nationale popwereld. Ook gitarist Robin Berlijn en drummer Kees Schaper en bassist Mano Hollestelle zijn geen onbekenden.

De songs zijn catchy, aanstekelijk, opwindend, meezingbaar en je kunt er nog op springen ook. Toch is het niet alleen maar vol gas, deze band kan namelijk ook de voet van het gaspedaal halen. Kleurrijk, veelzijdig en tijdloos zijn woorden waarmee je Sky Pilots zou kunnen omschrijven. Met veel invloeden uit de sixties en seventies, maar de band had evengoed gerukt kunnen zijn uit de Paisley Underground van midden jaren tachtig, of Engeland in de mid-jaren negentig.

Foto's van Sky Pilots, The Pack A.D.

Foto Sky Pilots te Sky Pilots - 03/05 - Rotown Foto Sky Pilots te Sky Pilots - 03/05 - Rotown Foto Sky Pilots te Sky Pilots - 03/05 - Rotown Foto Sky Pilots te Sky Pilots - 03/05 - Rotown Foto Sky Pilots te Sky Pilots - 03/05 - Rotown Foto Sky Pilots te Sky Pilots - 03/05 - Rotown
 
Bekijk alle 15 foto's van Sky Pilots

Gerelateerd nieuws