concert: Transport League in Musicon op ZONDAG 09 MAART 2014

ZO.
09 MRT
TRANSPORT LEAGUE 21:00 uur Musicon, Den Haag
2014
Hoofdprogramma Transport League
Toegang € 7,- / € 5,- op vertoon van "Mulletbandje"

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 09 maart 2014.
Dat is 2778 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Transport League werd in 1995 opgericht na het vertrek van Jelencovich uit B-Thong. Retestrakke, loodzware, technische en een tikkeltje industrieel aandoende metalplaten met een sound die doet denken aan Pantera en Danzig. Transport League stond vooral voor technisch knap uitgevoerde, strakke, logge maar ook groovende metal. Vooral de combinatie van zware riffs met de behoorlijke brul van Jelencovich maakten de sound van onze Zweedse vrienden uniek. De band kwam uiteindelijk tot vier releases, waarvan Multiple Organ Harvest' uit 2003 de laatste was.
Maar zie daar: ze zijn weer terug! En hoe!! Het nieuwe album 'Boogie From Hell' laat een geinspireerde band horen, een band die het nog steeds kan. Nog steeds is het hard, strak en log maar we horen vooral ook veel 'boogie' terug in het nieuwe werk van Transport League.
En we weten vanuit het verleden dat de band vooral ook live indruk weet te maken.

Foto's van Order of the Emperor

Foto Order of the Emperor te The Dead Daisies - 14/06 - Boerderij Foto Order of the Emperor te The Dead Daisies - 14/06 - Boerderij Foto Order of the Emperor te The Dead Daisies - 14/06 - Boerderij
 
Bekijk alle 3 foto's van Order of the Emperor

Gerelateerde concerten