concert: Refuse to Sleep in Musicon op MAANDAG 03 FEBRUARI 2014

  • Coral Springs
    Werfpop 2016
    © Arend Jan Hermsen
  • Coral Springs
    Werfpop 2016
    © Arend Jan Hermsen
MA.
03 FEB
REFUSE TO SLEEP 20:00 uur Musicon, Den Haag
2014
Hoofdprogramma Refuse to Sleep
Toegang € 3,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 03 februari 2014.
Dat is 3736 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

REFUSE TO SLEEP
Poppunk uit Berlijn. 5 jonge gasten die sinds 2012 actief bezig zijn met het maken van muziek. Debuut EP “Still Kids At Heart” komt deze maand uit. De band treedt op door heel Europa.
ALL DOWNHILL FROM HERE
Poppunk band uit Geleen. Debuut EP “Cardboard Anchor” samen met videoclip voor single “State of Decay” in augustus 2013 uitgebracht. Op festivals gespeeld als Breakfest en Mama’s Pride.
CORAL SPRINGS
Coral Springs heeft voorliefde voor poppunk in het verlengde van bands als New Found Glory, The Swellers en Yellowcard. En de manier waarop de band een balans zoekt tussen de onweerstaanbare pakkendheid van pop en de energie en intensiteit van punkrock. Of het niet te stuiten enthousiasme waarmee de band aan de weg timmert en al binnen enkele maanden na oprichting de podia en studio’s bestormde. Vul dit aan met de “Verwacht niets, geef alles” houding waarmee de band zich inzet en je kunt je een aardig beeld vormen van Coral Springs.

Foto's van Coral Springs

Foto Coral Springs te Werfpop 2016 Foto Coral Springs te Werfpop 2016 Foto Coral Springs te Werfpop 2016 Foto Coral Springs te Werfpop 2016 Foto Coral Springs te Werfpop 2016
 
Bekijk alle 5 foto's van Coral Springs