concert: COVER YOUR EYES: Musest & The Re- Editors in ECI Cultuurfabriek

  • Musest
    Monsters of Mariaheide 2013
    © René Obdeijn
VR.
21 FEB
COVER YOUR EYES: MUSEST & THE RE- EDITORS 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2014
Hoofdprogramma Musest
Toegang €10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 februari 2014.
Dat is 2329 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Aanvang 21:00 uur
MUSEST (NL)
Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. Musest is de enige Muse-tribute die dit kan. Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van Muse. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt Musest de tribute die je moet zien. Talloze (inter)nationale optredens, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 250.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat Musest zich 'De beste Muse tribute ter wereld' mag noemen.

RE-Editors
Kroeg of festival, binnen of buiten: reEditors dendert over je heen als een goed geoliede machine. Met vier muzikanten, gepokt en gemazeld in binnen- en buitenland, is re-Editors er meer dan klaar voor!

Foto's van Musest

Foto Musest te MOMfest Foto Musest te MOMfest Foto Musest te MOMfest Foto Musest te Monsters of Mariaheide 2013 Foto Musest te MOMfest Foto Musest te Monsters of Mariaheide 2013
 
Bekijk alle 10 foto's van Musest

Gerelateerde concerten