concert: HARDCORE WOENSDAG: BRING ON THE BLOODSHED + 13 STEPS + 1 in Poppodium Romein op WOENSDAG 26 MAART 2014

WO.
26 MRT
HARDCORE WOENSDAG: BRING ON THE BLOODSHED + 13 STEPS + 1 19:30 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2014
Hoofdprogramma Bring On The Bloodshed
Voorprogramma 13 Steps
Toegang € 4,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 26 maart 2014.
Dat is 2531 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Hardcore fans, het is weer zover: de volgende editie van Hardcore Woensdag komt er weer aan, met deze keer de Amsterdamse Bring on the Bloodshed en het lokale 13 Steps. Beukende drums, snoeiharde riffs en agressieve vocalen zijn het middelpunt!

De 5 koppige Bring on the Bloodshed uit Amsterdam beschrijft zichzelf als lompe hardcore, maar hun debut album “Dark Clouds” beloofd toch meer. De pompende gitaren en beukende riffs werken samen met fijne ritme- en stijlwisselingen, wat zorgt voor complexere composities die alsnog fijn in het gehoor liggen. Al eerder hebben ze het podium gedeeld met o.a. Hatebreed en Sworn Enemy, dus dit beloofd wat!

“Nothing New, Just Fucking Loud!” is de instelling van het lokale 13 Steps en daarmee beschrijven ze precies wat ze doen: het maken van vieze, harde Metalcore met invloeden vanuit de Trash. De band, opgebouwd uit leden van o.a. Chelsea Smile, bracht in 2012 de EP “A Shattered Diamond” uit.

Foto's van Bring On The Bloodshed, 13 Steps

Foto Bring On The Bloodshed te Thursday Metalnight! - 20/5 - Nozem & De Non Foto Bring On The Bloodshed te Thursday Metalnight! - 20/5 - Nozem & De Non Foto Bring On The Bloodshed te Thursday Metalnight! - 20/5 - Nozem & De Non
 
Bekijk alle 3 foto's van Bring On The Bloodshed

Gerelateerd nieuws