concert: Douwe Bob in Poppodium Romein op ZATERDAG 19 APRIL 2014

  • Douwe Bob
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
  • Douwe Bob
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
19 APR
DOUWE BOB Poppodium Romein, Leeuwarden
2014
Hoofdprogramma Douwe Bob
Toegang € 15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 april 2014.
Dat is 2515 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Douwe Bob in Poppodium Romein is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Dat Douwe Bob een talent voor schrijven heeft moge duidelijk zijn. Niet voor niets kreeg hij in de zomer van 2012 de titel De Beste Singer Songwriter van Nederland. Zijn debuutalbum 'Born In A Storm' werd unaniem lovend ontvangen en de singles 'Multicoloured Angels' en 'You Don't Have To Stay' werden grote radiohits.

Met zijn opwindende liveband heeft hij vorige zomer alle festivals, waaronder Pinkpop, ingepakt. In het najaar volgde een uitverkochte clubtour. "Ik hou van de rauwe muziek uit de jaren zestig en zeventig en ik hou van verhalen vertellen. Ik probeer tijdloze liedjes te schrijven die ergens over gaan. En live vind ik het heerlijk om het publiek te entertainen en een feestje te bouwen om die liedjes heen."

Foto's van Douwe Bob

Foto Douwe Bob te Zwarte Cross 2016 - vrijdag Foto Douwe Bob te Paaspop 2016 - Zaterdag Foto Douwe Bob te Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso Foto Douwe Bob te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te De Beste Singer-Songwriter van Nederland - 11/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 254 foto's van Douwe Bob

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws