concert: Jasper Mook in Patronaat op DONDERDAG 30 JANUARI 2014

  • Jasper Mook
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
  • Jasper Mook
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
DO.
30 JAN
JASPER MOOK Café (Stage 3), 22:00 uur Patronaat, Haarlem
2014
Hoofdprogramma Jasper Mook

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 30 januari 2014.
Dat is 3736 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Jasper Mook start in 2013 zijn solocarrière met een kickstart: hij doet mee aan tv-programma 'De Beste Singer/Songwriter van Nederland' en belandt daarmee in de finale. Tijdens de verschillende rondes laat Jasper duidelijk zijn kwaliteiten zien als zanger én songwriter. Terwijl zijn fanbase en online following rap groeit, overtuigt hij juryleden als Giel Beelen, Eric Corton en Miss Montreal meerdere keren.

Nadat hij ontdekt wordt door een Spaanse promoter speelt Jasper als solo-artiest regelmatig in Barcelona in verschillende clubs en hotels. Deze shows versterken zijn overtuiging om zijn vleugels uit te slaan, alles te laten vallen en vol te gaan voor een succesvolle solo-carrière. Vanavond vliegt hij langs het Patronaat om een show weg te geven!

Foto's van Jasper Mook

Foto Jasper Mook te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Jasper Mook te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Jasper Mook te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Jasper Mook te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Jasper Mook te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 5 foto's van Jasper Mook