concert: Twin Forks in Rotown op DINSDAG 25 MAART 2014 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Twin Forks
    Metropolis Festival 2013
    © Charles Batenburg
  • Twin Forks
    Rock Werchter 2013 - dag 4
    © Paul Barendregt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Twin Forks in Rotown) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
25 MRT
TWIN FORKS 21:30 uur Rotown, Rotterdam
2014
Hoofdprogramma Twin Forks
Toegang 9 euro (excl servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

Of het een trend is mag Joost weten, maar ergens is het opvallend dat er de laatste tijd veel muzikanten opstaan die hun overstuurde gitaren verruilen voor een akoestisch exemplaar. Zelfs in de meer punk-georiënteerde scenes lijkt men terug te willen grijpen naar de basis. In deze context is Chris Carrabba uit Florida zeker geen uitzondering. Als frontman van ‘emo’-rockers Dashboard Confessional behaalde hij vooral in Amerika enorme successen. Inmiddels lijkt zij-project Twin Forks echter steeds meer prioriteit te krijgen, wetende dat hij hiermee van voor af aan moet beginnen. Muzikaal sluit de band desalniettemin naadloos aan bij het actuele geluid van Mumford & Sons en The Lumineers. Ook Twin Forks brengt een aanstekelijke combinatie van authentieke folk met uitbundige popinvloeden, geleidt door Carrabba’s rauwe stem en het frivool gebruik van een mandoline.

Foto's van Twin Forks

Foto Twin Forks te Rock Werchter 2013 - dag 4 Foto Twin Forks te Metropolis Festival 2013 Foto Twin Forks te Metropolis Festival 2013 Foto Twin Forks te Metropolis Festival 2013 Foto Twin Forks te Metropolis Festival 2013 Foto Twin Forks te Metropolis Festival 2013
 
Bekijk alle 19 foto's van Twin Forks