concert: Berget Lewis in Vorstin op VRIJDAG 17 JANUARI 2014

  • Berget Lewis
    Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome
    © Peter in ´t Hout
  • Berget Lewis
    Culinesse 2022
    © Peter in ´t Hout
VR.
17 JAN
BERGET LEWIS Grote Zaal, 20:00 uur Vorstin, Hilversum
2014
Hoofdprogramma Berget Lewis
Toegang 16 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 januari 2014.
Dat is 3753 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Berget Lewis is uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ en staat tot ver over de grenzen van ons land op het podium met grote artiesten. Met het nummer ‘Aviator’ van haar nieuwe, titelloze album, heeft Lewis zichzelf van een plek aan de Nederlandse top verzekerd.

Berget Lewis vond haar stem in het kerkkoor, waar zij gospel zong. Met het koor toerde ze op vijftienjarige leeftijd al door Amerika, waarna ze in de jaren negentig haar eigen groep ‘Berget Lewis Gospel Train’ oprichtte. Ze trad toe tot Total Touch, scoorde wereldwijde dancehits en presenteerde het programma ‘Just The Two Of Us’ met Edwin Evers, waarmee ze heel wat harten veroverde. Als klap op de vuurpijl speelde ze Maria in The Passion en won ze ‘De Beste Zangers van Nederland’ met 100% van de stemmen. Geen wonder dat internationale artiesten als Van Morrison, Dave Stewart en Maceo Parker haar als special guest uitnodigden.

Foto's van Berget Lewis

Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te Ribs & Blues 2006 Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te Culinesse 2022
 
Bekijk alle 13 foto's van Berget Lewis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws