concert: Big Ones - A Tribute To Aerosmith + support BadcoH in Boerderij op ZONDAG 01 JUNI 2014 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Big Ones - A Tribute To Aerosmith + support BadcoH in Boerderij) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
01 JUN
BIG ONES - A TRIBUTE TO AEROSMITH + SUPPORT BADCOH CreativeColors Zaal, 20:30 uur Boerderij, Zoetermeer
2014
Hoofdprogramma Big Ones
Toegang 20 euro vvk

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse rockband Aerosmith groeide in de jaren’70 uit tot één van de grootste bands ter wereld. Het herkenbare stemgeluid van Steven Tyler en de gitaarriffs van Joe Perry kenmerken hits als ‘Dream On’, ‘Crazy’, ‘Cryin’ en ‘I don’t want to miss a thing’. De Italiaanse Aerosmith tribute band Big Ones wordt gezien als één van de beste Aerosmith Tribute bands van de wereld. De gelijkenis tussen zanger Renzo D’Aprano en Steven Tyler is verbazingwekkend, zowel qua uiterlijk als qua stem zijn de twee nauwelijks van elkaar te onderscheiden.BadcoH is een Bad Company Tribute band die bestaat uit bekende muzikanten uit de Nederlandse rock scene: Ian Parry, Mario Roelofsen, Ernst van Ee en Harry den Hartog. Met Bad Coh gaat een grote wens van Ian Parry in vervulling: een ode aan Paul Rodgers en Bad Company.