concert: K's Choice presents: Bettens in Stadsschouwburg Groningen op ZONDAG 12 JANUARI 2014

  • Bettens
    Bettens - 15/8 - Club Ziggo
    © Arend Jan Hermsen
  • Bettens
    Bettens - 12/11 - IJsselhallen
    © Marcel Poelstra
ZO.
12 JAN
K'S CHOICE PRESENTS: BETTENS 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2014
Hoofdprogramma Bettens
Toegang € 27,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 12 januari 2014.
Dat is 3756 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Bettens voelt als het beginnen van een hele nieuwe band, aldus Sarah en Gert Bettens, co-founders van K’s Choice. Broer en zus Bettens maakten met die band furore met nummers als ‘Not An Addict’ en ‘Everything for Free’ en albums als ‘Paradise in me’ en ‘Cocoon Crash’. De drang naar iets nieuws zorgde ervoor dat Sarah en Gert hun nieuwe project uitbrengen onder de naam Bettens.

De eerste release is meteen raak. ‘Waving at the Sun’ is de deels instrumentale soundtrack bij de filmdocumentaire ‘Beyond The Challenge’ van Dixie Dansecoer. Voor deze soundtrack, die over Antarctica gaat, trokken Sarah en Gert naar Echo Mountain, hun favoriete studio in North Carolina. Prachtige en zorgvuldig gecomponeerde liedjes zijn het resultaat. Zoals K’s Choice voer was voor de grote festivals, is Bettens dat voor de intieme theaters. Een ding is niet veranderd: live zijn Sarah en Gert Bettens nog steeds ijzersterk.

Foto's van Bettens

Foto Bettens te Bettens - 12/11 - IJsselhallen Foto Bettens te Bettens - 12/11 - IJsselhallen Foto Bettens te Bettens - 12/11 - IJsselhallen Foto Bettens te Bettens - 15/8 - Club Ziggo Foto Bettens te Bettens - 15/8 - Club Ziggo Foto Bettens te Bettens - 15/8 - Club Ziggo
 
Bekijk alle 17 foto's van Bettens

Gerelateerd nieuws