concert: The Excitements in Burgerweeshuis op DONDERDAG 31 OKTOBER 2013

  • The Excitements
    Solar Weekend 2012
    © Mitch Wolters
  • The Excitements
    Moke - 15/11 - Effenaar
    © Bianca Stommel
DO.
31 OKT
THE EXCITEMENTS Concertzaal Burgerweeshuis, Deventer
2013
Hoofdprogramma The Excitements
Toegang 14

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 31 oktober 2013.
Dat is 3828 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Excitements is een band die trouw gebleven is aan de oorsprong van R&B en Soul namelijk; muziek om je aan het dansen te maken, te laten dromen en je de zorgen van morgen te laten vergeten.
De laatste tijd hebben The Excitements al flink wat media en publieke aandacht getrokken door een serie van singles uit te brengen met Penniman Records (een van de belangrijkste R&B labels in de wereld).
Ze tourden de afgelopen tijd door Spanje en Frankrijk en verder staan ze regelmatig in het voorprogramma bij R&B legendes zoals Barbara Lynn en Sharon Jones.
Live biedt de band een ranzige backbone die wordt aangedreven door de ongekende hoogtes in de stem van Koko Jean, een echte ‘Soul Sister’ die in staat is om alles te brengen; van een raspende toon tot zachte blues geluiden. Het publiek blijft hoe dan ook onder de indruk achter.

Foto's van The Excitements

Foto The Excitements te Moke - 15/11 - Effenaar Foto The Excitements te Moke - 15/11 - Effenaar Foto The Excitements te Solar Weekend 2012 Foto The Excitements te Solar Weekend 2012 Foto The Excitements te Moke - 15/11 - Effenaar Foto The Excitements te Moke - 15/11 - Effenaar
 
Bekijk alle 14 foto's van The Excitements

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest