concert: Meindert Talma in Luxor Live op VRIJDAG 25 OKTOBER 2013

  • Meindert Talma
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
  • Meindert Talma
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
VR.
25 OKT
MEINDERT TALMA Grote zaal / Main hall, 20:00 uur Luxor Live, Arnhem
2013
Hoofdprogramma Meindert Talma
Toegang €7,-
Talma heeft de hulp ingeroepen van bevriende (Excelsior recordings) muzikanten zoals Anne Soldaat (gitaar), Jeroen Kleijn (drums) en Cor van Ingen (basgitaar) . De liveshow zal bestaan uit een afwisseling van voordracht en liedjes uit het boek. De liedjes kunnen beschouwd worden als 'hoofdstukken' in het boek. Hij begeleidt zichzelf zowel op7,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 oktober 2013.
Dat is 3808 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Meindert Talma behoort tot het beste dat de Nederlandse kunst heeft voortgebracht: hij is muzikant, dichter, kunstenaar en autonoom genie.
Zijn nieuwe roman/ albumcyclus/ live-voorstelling heet Kelderkoorts en gaat over het feit waarom hij, tegen wil en dank, Nederlands Onbekendste Popster is geworden.
Talma heeft de hulp ingeroepen van bevriende (Excelsior recordings) muzikanten zoals Anne Soldaat (gitaar), Jeroen Kleijn (drums) en Cor van Ingen (basgitaar) . De liveshow zal bestaan uit een afwisseling van voordracht en liedjes uit het boek. De liedjes kunnen beschouwd worden als 'hoofdstukken' in het boek. Hij begeleidt zichzelf zowel op een oud kofferorgeltje als een Micro Korg synthesizer en maakt gebruik van projecties.

Foto's van Meindert Talma

Foto Meindert Talma te Grasnapolsky 2014 Foto Meindert Talma te Grasnapolsky 2014
 
Bekijk alle 2 foto's van Meindert Talma

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest