concert: Illusion Dance Event (the flexican & MC Sef) in De Pul op VRIJDAG 27 SEPTEMBER 2013

  • The Flexican & Sef
    North Sea Jazz 2016 - Zondag
    © Charles Batenburg
VR.
27 SEP
ILLUSION DANCE EVENT (THE FLEXICAN & MC SEF) 22:30 uur De Pul, Uden
2013
Hoofdprogramma The Flexican & Sef
Toegang Avondkassa: 10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 27 september 2013.
Dat is 3836 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Illusion Dance Event vond de laatste keer plaats met niemand minder dan Don Diablo. Ook deze editie op 27 september hebben we weer een topact weten te strikken, te weten Flexican & Mc Sef. The Flexican behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse dj scene. Zijn toonaangevende eclectiche mix van stijlen en zijn unieke techniek zetten de muzikale toon voor wat er komen gaat. Hij is dan ook een graag geziene gast in vele clubs en op diverse festivals. Als producer boekte hij al vele successen, onder andere met zijn eigen band Flinke Namen. Met Typhoon maakte hij de classic ‘Bumaye’. Deze track wordt op dit moment door Flex & FS Green in een nieuw jasje gestoken voor het aankomende Major Lazer album. He international baby!

Samen met woordkunstenaar en rijmkoning Sef levert hij de perfecte ingrediënten voor een avondje verantwoord losgaan. Met het eigen concept Yours Truly verkopen ze inmiddels overal uit.

Zaal is open van 22.30-03.00u.

Foto's van The Flexican & Sef

Foto The Flexican & Sef te Zo. Festival 2012 Foto The Flexican & Sef te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto The Flexican & Sef te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto The Flexican & Sef te Zo. Festival 2012 Foto The Flexican & Sef te North Sea Jazz 2016 - Zondag
 
Bekijk alle 5 foto's van The Flexican & Sef

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest