concert: Christopher Green & One Minute in Sjor op ZATERDAG 30 NOVEMBER 2013

  • Christopher Green
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Christopher Green
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
30 NOV
CHRISTOPHER GREEN & ONE MINUTE Sjor zaal, 21:00 uur Sjor, Roggel
2013
Hoofdprogramma Christopher Green One Minute
Toegang 5

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 30 november 2013.
Dat is 3802 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Christopher Green is een 26-jarige singer-songwriter uit omgeving Horst. Eind 2011 trok hij samen met producer Wouter Bude de Moonstudio in met het idee een EP op te nemen. Door de kwaliteit en drijfveer van beide ontaarde dit in een geheel album. Dit album met de titel “Carnival of Rust” bevat een tiental nummers varierend van kwetsbaar akoestisch tot stevige gitaarpop, dit alles met een eigenzinnig randje. De muziek doet denken aan gevestigde singer-songwriters als Bob Dylan, Leonard Cohen maar ook aan bands als The Beatles en Wilco.

Christopher Green kwam in zijn eentje al op landelijke televisie bij “De Beste Singer-Songwriter van Nederland”, maar met band heeft hij als winnaar van 'Nu of Nooit' Pinkpop 2013 mogen openen.

Christopher Green maakt verhalende popmuziek met een eigenzinnige twist. In het werk van Green kruisen Dylanesque liedjes met het experiment van Pink Floyd. Terwijl Jeff Tweedy en Tom Petty over zijn schouders meekijken.

Foto's van Christopher Green, One Minute

Foto Christopher Green te Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso Foto Christopher Green te Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso Foto Christopher Green te Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso Foto Christopher Green te Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van Christopher Green

Leden die hier naar toe zijn geweest