concert: Eefje De Visser in SuperMarkt op VRIJDAG 06 SEPTEMBER 2013

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
VR.
06 SEP
EEFJE DE VISSER 21:00 uur SuperMarkt, Den Haag
2013
Hoofdprogramma Eefje de Visser
Toegang €12

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 september 2013.
Dat is 2966 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op dit moment legt Eefje de Visser de laatste hand aan haar tweede studio album. Aan het einde van de zomer zal deze het daglicht zien. Dit keer luistert de plaat als een muzikale road trip; een meeslepend maar rustgevend geheel dat je het gevoel geeft onderweg te zijn. Een soundtrack voor een hectisch leven.
De singer-songwriter staat bekend om haar onvoorspelbare liedjes met een nuchtere, melancholische sfeer, en intense live-optredens. Met haar debuutalbum "de Koek" liet Eefje de Visser een nieuw, authentiek geluid horen in de Nederlandstalige popmuziek.
In het jaar dat ze doorbrak speelde Eefje op festivals als Lowlands, Noorderslag, Oerol en Into the Great Wide Open en inmiddels heeft ze al drie onnavolgbare clubtours achter zich. Binnenkort treedt ze weer op, samen met haar live band en het nieuwe repertoire!

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje de Visser te Back to the Rivers 2021
 
Bekijk alle 87 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws