concert: Esperanza Spalding in Muziekgebouw Eindhoven op DONDERDAG 04 JULI 2013

  • Esperanza Spalding
    North Sea Jazz 2012 dag 2
  • Esperanza Spalding
    North Sea Jazz 2012 dag 2
DO.
04 JUL
ESPERANZA SPALDING Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2013
Hoofdprogramma Esperanza Spalding
Toegang €29,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 04 juli 2013.
Dat is 3035 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Eén van de grootste ontdekkingen in de jazz scene van de afgelopen jaren. Op zang én basgitaar beweegt Esperanza Spalding zich met een onweerstaanbaar charisma in haar nieuwe project tussen sublieme baslicks en opwindende improvisaties. Een niet te missen concert van een jongedame die wel eens één van de heel groten kan worden!

Birds of Paradise
'Birds of Paradise' gaat over zeldzame artiesten, unieke persoonlijkheden: paradijsvogels van hun eigen 'soort'. De meeste concerten zijn exclusief voor Nederland. Naast de gevestigde namen biedt het festival ook een podium aan cutting edge opkomende artiesten van dit moment. Het festival vindt plaats in de verschillende zalen en foyers van Muziekgebouw Eindhoven. Birds of Paradise komt (ten dele) tot stand in samenwerking met het Days Off Festival van Cité de la Musique in Parijs.

Foto's van Esperanza Spalding

Foto Esperanza Spalding te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Esperanza Spalding te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Esperanza Spalding te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Esperanza Spalding te North Sea Jazz 2012 dag 2 Foto Esperanza Spalding te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Esperanza Spalding te North Sea Jazz 2012 dag 2
 
Bekijk alle 15 foto's van Esperanza Spalding

Gerelateerd nieuws