concert: Afterparty Kitty, Daisy & Lewis: The Wytches / The in Patronaat op ZATERDAG 13 JULI 2013

  • The Wytches
    Blood Red Shoes - 20/04 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen
  • The Wytches
    Paaspop 2014
    © Erik Luyten
ZA.
13 JUL
AFTERPARTY KITTY, DAISY & LEWIS: THE WYTCHES / THE Café (Stage 3), 22:00 uur Patronaat, Haarlem
2013
Hoofdprogramma The Wytches
Voorprogramma Thee Corned Beat

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 13 juli 2013.
Dat is 3943 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Na de enerverende show van Kitty, Daisy & Lewis deze avond, gaat het allemaal nog even door in het Patronaat-Café, onder het motto Paint It Black, met The Wytches. Onlangs uitgeroepen tot Band Of The Day, door de Britse krant The Guardian.

Ook Thee Corned Beat staan vanavond in ons café. Deze heren spelen fijne doch obscure beatmuziek, psycho-skiffle zo je wilt. Evergreens die je nog niet kent. Over liefde, over lopen door de straat en over wegwezen... Een volle set dampende drums en zwetende gitaren, met de spencer aan en de tamboerijn op stoom. De line up van de band heeft Amersfoortse allure met de beste frontman uit de wijde omgeving, Kees van der Bie, en lokale organisator Ide Koffeman op drums; voeg hier het bastalent van Marre de Graaff aan toe en top het af met de galmende snaren van Hedzer Pathuis en wat resulteert is een verrukkelijk broodje Thee Corned Beat waar Phil Spector nog een moord voor zou doen!

Foto's van The Wytches, Thee Corned Beat

Foto The Wytches te Paaspop 2014 Foto The Wytches te Blood Red Shoes - 20/04 - Melkweg Foto The Wytches te Paaspop 2014 Foto The Wytches te Blood Red Shoes - 20/04 - Melkweg Foto The Wytches te Paaspop 2014 Foto The Wytches te Paaspop 2014
 
Bekijk alle 6 foto's van The Wytches