concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in De Oosterpoort op VRIJDAG 22 NOVEMBER 2013

  • Falco Benz
    Valtifest 2014
    © Arend Jan Hermsen
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure
VR.
22 NOV
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2013
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig
Voorprogramma Falco Benz
Toegang €17,50 (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 november 2013.
Dat is 3810 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Jeugd van Tegenwoordig is terug! De succesformatie bestaande uit Willie Wartaal, Vjèze Fur, Faberyayo en producer Bas Bron maakt zich op voor de release van album nummer vier en afgelopen week verscheen de nieuwe single ‘De Formule’. Een paar jaar geleden ontvingen ze hier nog de Popprijs 2011 en vanavond komen de heren terug naar De Oosterpoort.

Het succes van De Jeugd begint in 2005 met de single ‘Watskeburt?!’ en zette daarna door met grote hits als ‘Hollereer ‘ en ‘Sterrenstof’. Met hun eigenzinnige raps en elektronische beats weet De Jeugd zich telkens te onderscheiden van de rest. De albums ‘Parels voor de Zwijnen’, ‘De Machine’ en ‘De Lachende Derde’ scoorden dan ook allen goed; laatstgenoemde behaalde zelfs de gouden status. De groep mocht al een Edison en 3FM Awards ontvangen, stond op festivals als Pinkpop en Rock Werchter en speelde elke zaal in Nederland en België plat. Dit belooft dat ook weer een mooi feestje te worden!

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig, Falco Benz

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Dauwpop 2009 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Dauwpop 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Jeugd van Tegenwoordig - 27/10 - Paradiso Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 03/10 - Paard Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te 3FM Awards 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Redbull Soundclash - 20/12 - HMH
 
Bekijk alle 312 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig
Bekijk alle 12 foto's van Falco Benz

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws