concert: JAZZout! in Parkstad Limburg Theaters op ZATERDAG 30 NOVEMBER 2013

  • Candy Dulfer
    Candy Dulfer - 06/12 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
  • Candy Dulfer
    Westerpop 2018
    © Anja de Bruijn
ZA.
30 NOV
JAZZOUT! 19:00 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2013
Hoofdprogramma Candy Dulfer Larry Graham
Toegang 29

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 30 november 2013.
Dat is 3792 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Over de hele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkt samen met de beroemdste sterren, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht sindsdien ruim 2,5 miljoen albums wereldwijd en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA. Dit jaar is Candy bovendien een van de juryleden in X Factor.

Larry Grham is een legendarische bassist wordt door velen gezien als dé uitvinder van de ‘slapping’-techniek op de basgitaar. Graham verdiende zijn sporen als bassist en zanger bij Sly & The Family Stone en Prince. Met zijn pluk- en slagtechniek op de bassnaren definieerde de funksound van de jaren zeventig.

Foto's van Candy Dulfer, Larry Graham

Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 08/02 - Paradiso Foto Candy Dulfer te North Sea Jazz 2014 - dag 1 Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 08/02 - Paradiso Foto Candy Dulfer te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 11/01 - Mezz Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 7/4 - P3
 
Bekijk alle 100 foto's van Candy Dulfer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws