concert: Orange Goblin & Support in ECI Cultuurfabriek

  • Orange Goblin
    Speedfest 2012
    © Jarka van der Velden
  • Orange Goblin
    Waterpop 2013
    © Anja de Bruijn
WO.
19 JUN
ORANGE GOBLIN & SUPPORT 20:30 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2013
Hoofdprogramma Orange Goblin
Toegang 16,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 19 juni 2013.
Dat is 2576 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Heavy Metal draait niet alleen om muziek: het is een way of life, een motiverende mind-set, een positieve kracht en een inspirerend geloofssysteem. Het is het meest opwindende, levensbevestigende geluid dat er bestaat op onze planeet, en de meesters van de furieuze vorm zijn de leden van Orange Goblin.
Al 16 jaar actief in het Britse metal circuit, zijn ze nu terug met een nieuw album. 'A Eulogy for the Damned' is hun zevende en beste album. Reusachtige riffs, ondergronds gerommel en opwindende energie. Geinspireerd door de goden van hard rock, heavy metal en underground, van Sabbath, Motorhead en Thin Lizzy tot Celtic Frost, Danzig en Black Flag. De band heeft bewezen een van de meest consistente en persistente krachten te zijn in moderne zware muziek.
Hun formidabele reputatie is echter gegrond als live band.

Foto's van Orange Goblin

Foto Orange Goblin te Dynamo MetalFest 2015 Foto Orange Goblin te Waterpop 2013 Foto Orange Goblin te Welcome To The Village 2015 - vrijdag Foto Orange Goblin te Dynamo MetalFest 2015 Foto Orange Goblin te Waterpop 2013 Foto Orange Goblin te Welcome To The Village 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 32 foto's van Orange Goblin

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden