concert: Calexico in Patronaat op DONDERDAG 15 AUGUSTUS 2013

  • Calexico
    Calexico - 11/9 - Tivoli
    © Gertjan van der Loo
  • Calexico
    Calexico - 11/9 - Tivoli
    © Gertjan van der Loo
DO.
15 AUG
CALEXICO Grote Zaal (Stage 1), 20:30 uur Patronaat, Haarlem
2013
Hoofdprogramma Calexico
Toegang €25,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 15 augustus 2013.
Dat is 3907 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Calexico in Patronaat is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Donderdag 15 augustus komt Calexico naar Nederland. Patronaat haalt de band naar het Bloemdaalse openluchttheater Caprera, en het is daarmee deze eerst van een serie zomerconcerten dat daar gaat plaatsvinden. De voorverkoop is vandaag gestart.

Het Amerikaanse duo bracht in september 2012 het album ‘Algiers’ uit, vernoemd naar de wijk in New Orleans waar de mannen de nummers schreven. Op het album is de klassieke Calexico mix van (alt) country woestijnrock en Latijns Amerikaanse muziek te horen, maar het mengt net zo gemakkelijk met Portugese fado, ‘50s jazz, ‘60s surf en zigeunermuziek. Een melting pot, precies zoals New Orleans ook omschreven wordt, zonder daarbij in clichés te vervallen.

Terwijl de zon zich rustig achter de duinen laat zakken, vindt dit concert vindt plaats in de openlucht in het prachtige openluchttheater Caprera, gelegen aan de Bloemendaalse bosrand.

Foto's van Calexico

Foto Calexico te Calexico - 13/8/06 - Paradiso Foto Calexico te Lowlands 2009 Foto Calexico te Lowlands 2009 Foto Calexico te North Sea Jazz - dag 3 Foto Calexico te Calexico - 13/8/06 - Paradiso Foto Calexico te North Sea Jazz - dag 3
 
Bekijk alle 41 foto's van Calexico

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest