concert: KingFisher Sky / La Ventura / Sin7sinS in Podium 't Beest op ZATERDAG 30 MAART 2013

  • Kingfisher Sky
    Schollenpop 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • Kingfisher Sky
    Schollenpop 2015
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
30 MRT
KINGFISHER SKY / LA VENTURA / SIN7SINS Grote Zaal, 20:30 uur Podium 't Beest, Goes
2013
Toegang 8 EURO

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 30 maart 2013.
Dat is 4046 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Zeeuwse metalformatie La Ventura brengt op 1 maart een nieuwe CD uit, getiteld White Crow. Bandleden zijn veranderd, de muziek is rijper en kosten nog moeite zijn gespaard om het album af te maken. De eerste recensies liegen er niet om, en vanavond kunnen we allemaal getuige zijn van de enorme groei die de band heeft doorgemaakt.

Sin7sinS bracht vorig jaar Carnival Of No Tomorrow uit. De band beweegt zich met dit album ergens tussen gothic metal, industrial en elektrische rock, en weet daarbij behoorlijk pakkende nummers te schrijven. Een fikse aanwinst voor de NL-metalscene!

De progressieve rockband Kingfisher Sky mengt veelvuldig metal en folkinvloeden in haar muziek. De band wordt vaak vergeleken met Within Temptation, maar er is wel degelijk sprake van een eigen geluid, dat heel wat minder gepolijst en radiovriendelijk is dan die vergelijking doet vermoeden.

Foto's van Kingfisher Sky, La-Ventura, Sin7sinS

Foto Kingfisher Sky te FemME 2015 Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te FemME 2015 Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel
 
Bekijk alle 17 foto's van Kingfisher Sky
Bekijk alle 9 foto's van La-Ventura
Bekijk alle 3 foto's van Sin7sinS

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest