concert: Infloyd in JJ Musichouse op VRIJDAG 22 FEBRUARI 2013

  • Infloyd
    Infloyd - 2/11 - Afas live
    © Nico Reinders
  • Infloyd
    Infloyd - 2/11 - Afas live
    © Nico Reinders
VR.
22 FEB
INFLOYD 21:30 uur JJ Musichouse, Zoetermeer
2013
Hoofdprogramma Infloyd
Toegang € 5,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 februari 2013.
Dat is 4072 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De tributeband Infloyd houdt van Pink Floyd in zijn mooiste en puurste vorm, en dat is live! Infloyd weet de kenmerkende sound&feel van Pink Floyd huiveringwekkend dicht te benaderen. Volgens de vakjury van de bandcompetitie The Clash of the Cover Bands behoort de tributeband al in hun debuutjaar 2012 tot de beste van de Benelux.
Infloyd gaat terug naar de basis. Composities blijven overeind maar krijgen wel het handschrift van Infloyd. Soms is dat meer ingetogen of kleiner, maar graag speelt de groep ook ruimer buiten de lijntjes van geproduceerde studioversies en zet op gepaste momenten een indrukwekkend rockende wall-of-sound neer! De jongens kennen het verschil tussen muziek uitvoeren en muziek spélen, en kiezen met volle overgave voor het laatste. Verwacht hier dus geen gedirigeerde naspeelmachine, nee dit is een liveband. De band die met beide benen op de planken de unieke Pink Floyd-beleving tot een steevast hoogtepunt brengt.

Foto's van Infloyd

Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live
 
Bekijk alle 9 foto's van Infloyd

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws