concert: Sabrina Starke in ECI Cultuurfabriek

  • Sabrina Starke
    Solar Weekend 2012
    © Mitch Wolters
  • Sabrina Starke
    Solar Weekend 2012
    © Mitch Wolters
ZA.
23 MRT
SABRINA STARKE 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2013
Hoofdprogramma Sabrina Starke
Toegang 16,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 maart 2013.
Dat is 2663 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

"Outside the Box" (juni 2012) is het derde album van tweevoudig Edison-winnares Sabrina Starke. Het is het eerste album dat de zangeres en songwriter uitbrengt onder de vleugels van 8Ball Music, het label dat Sabrina Starke sinds eind 2011 bijstaat in deze nieuwe fase van haar carriere.
Met haar nieuwste album brengt Sabrina een dansbare mix van Hip Hop, Soul, Jazz, Pop, Reggae. Het was snel duidelijk wat Sabrina wou doen met haar derde album; iedere song moest anders zijn.
Ook heeft ze twee songs met features op het album. Dit zijn bijdragen van Ziggi Recado en B.A.N.G. Dit zijn beide artiesten die unieke kwaliteiten hebben en een specifieke kleur hebben toegevoegd aan de songs door hun bijdrage.
Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat de Rotterdamse Sabrina Starke haar vaste baan als jongerenwerkster inruilde voor het onzekere bestaan van popartieste.

Foto's van Sabrina Starke

Foto Sabrina Starke te Zwarte Cross 2017 Foto Sabrina Starke te Sabrina Starke - 17/03 - Paradiso Foto Sabrina Starke te Zwarte Cross 2017 Foto Sabrina Starke te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Sabrina Starke te NN North Sea Jazz 2019 - Zondag Foto Sabrina Starke te Sabrina Starke - 17/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 34 foto's van Sabrina Starke

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws