concert: An Evening with the Blues in LantarenVenster op ZATERDAG 16 MAART 2013

  • Heritage Blues Orchestra
    Bospop 2014 - dag 1
    © René Obdeijn
ZA.
16 MRT
AN EVENING WITH THE BLUES 20:00 uur LantarenVenster, Rotterdam
2013
Toegang € 25,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 16 maart 2013.
Dat is 4078 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De eerste editie van het nieuwe Rotterdamse festival An Evening With The Blues is aantocht! Dit nieuwe bluesevenement is een voortzetting van het roemruchte gelijknamige festival dat maar liefst 22 succesvolle edities beleefde in Tiel, in Schouwburg Agnietenhof. Helaas kon het festival daar niet meer doorgaan, maar in goed overleg is besloten om de naam (en programmering) te gaan voeren voor een soortgelijk festival in Rotterdam, dat dit jaar op kleine schaal van start gaat.
Er zullen twee groepen optreden in de concertzaal van LantarenVenster: Big Daddy Wilson met zijn akoestische band en het fameuze Heritage Blues Orchestra. Daarnaast zal onze blues-dj u ook in de foyer voorzien van onvervalste bluesmuziek. En misschien weten we nog wel een goede act te strikken voor in de foyer, laat u verrassen!

Foto's van Heritage Blues Orchestra

Foto Heritage Blues Orchestra te Bospop 2014 - dag 1 Foto Heritage Blues Orchestra te Bospop 2014 - dag 1 Foto Heritage Blues Orchestra te Bospop 2014 - dag 1 Foto Heritage Blues Orchestra te Bospop 2014 - dag 1
 
Bekijk alle 4 foto's van Heritage Blues Orchestra

Gerelateerde concerten