concert: A Polaroid View in Hedon op ZATERDAG 23 MAART 2013

  • A Polaroid View
    Popronde Enschede
    © Marieke Waalwijk
  • A Polaroid View
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
ZA.
23 MRT
A POLAROID VIEW 21:00 uur Hedon, Zwolle
2013
Hoofdprogramma A Polaroid View

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 maart 2013.
Dat is 4024 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

A Polaroid View combineert dansbare gitaarloopjes met opgewekte toetsen en wie een concert bezoekt neuriet nog dagen de pakkende deuntjes van het viertal. Door hun zeer energieke shows verwerven ze in zeer korte tijd een goede plek in de Nederlandse muziekscene. Ze winnen de bandwedstrijd Clash of The Titans en gaan op tour door West-Europa met The Naked And Famous. Terug in Nederland is de formatie een van de meest geboekte bands van de Popronde. Daar blijft het niet bij: ze winnen de 3FM Serious Talent-award, zijn te gast bij De Wereld Draait Door en staan op Noorderslag.

Het debuutplaat Darling is na lang wachten dan eindelijk daar. Het Parool heeft het album inmiddels al ‘getipt’ en Veronica Magazine gaf het album vier sterren. Kortom, een band om naar uit te kijken!

Foto's van A Polaroid View

Foto A Polaroid View te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto A Polaroid View te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto A Polaroid View te Popronde Enschede Foto A Polaroid View te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto A Polaroid View te Popronde Enschede Foto A Polaroid View te Popronde Enschede
 
Bekijk alle 7 foto's van A Polaroid View

Gerelateerd nieuws