concert: Stuurbaard Bakkebaard in SuperMarkt op VRIJDAG 29 MAART 2013

VR.
29 MRT
STUURBAARD BAKKEBAARD 21:00 uur SuperMarkt, Den Haag
2013
Hoofdprogramma Stuurbaard Bakkebaard
Toegang 7,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 29 maart 2013.
Dat is 3131 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De band die vooral bekend staat om het onconventionele gebruik van hun instrumenten draait inmiddels vijftien jaar mee in het muziekcircuit. Na een ontdekkingsreis met DJ DNA, de opnames van de soundtrack van Doodslag (met Theo Maassen) en het aanvoeren van het beruchte Beukorkest is Stuurbaard Bakkebaard terug als trio en terug naar de oorsprong. Anno 2013 is de sound getransformeerd naar een variant vol ziel en zaligheid. De rauwe, humoristische, catchy en altijd verrassende invalshoek zijn ze natuurlijk nog niet verloren!

Met een spiksplinternieuwe CD 'Boys Do Cry' onder de arm begint Stuurbaard Bakkebaard aan hun meest favoriete bezigheid: spelen! Verwacht een tikkeltje waanzin en een hele hoop rauwe grooves; Stuurbaard Bakkebaard grijpt je bij de lurven!

http://www.supermarktdenhaag.nl/event/Stuurbaard-Bakkerbaard

Foto's van Stuurbaard Bakkebaard

Foto Stuurbaard Bakkebaard te Stuurbaard Bakkebaard - 9/4 - Atak Foto Stuurbaard Bakkebaard te Stuurbaard Bakkebaard - 9/4 - Atak Foto Stuurbaard Bakkebaard te Stuurbaard Bakkebaard - 9/4 - Atak Foto Stuurbaard Bakkebaard te Stuurbaard Bakkebaard - 9/4 - Atak
 
Bekijk alle 4 foto's van Stuurbaard Bakkebaard

Gerelateerd nieuws