concert: SHTAK: H-SIK / Moresounds / Frenchalex in Patronaat op ZATERDAG 19 JANUARI 2013

  • H-SIK
    Amsterdam Dance Event 2012
    © Mitch Wolters
ZA.
19 JAN
SHTAK: H-SIK / MORESOUNDS / FRENCHALEX Café (Stage 3), 00:00 uur Patronaat, Haarlem
2013
Hoofdprogramma H-SIK

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 januari 2013.
Dat is 4087 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

SHTRAK is de benaming die H-sik voor zijn eigen muziek heeft klaar liggen. De uit de Ivoorkust afkomsige producer leeft momenteel in Nederland en heeft een vooruitstrevende blik op electronische muziek. H-sik vormt dub, hiphop, Afrikaanse folk en dubstep/footwork elementen op tot één ''Bass heavy'' geheel. Eerder dit jaar op het Haerlemsche Helden festival beweest H-sik zich al klaar te zijn voor Patronaat, en nu is er dan zijn eigen avond.

Voor de eerste editie van SHTRAK neemt H-sik twee muziekale vrienden mee: Moresounds en Juha. Moresounds werkt samen met H-sik hard aan het vormen van de SHTRAK sound en geeft er ook zijn eigen kleur aan door het heruitvinden van klassieke reggae en dub sounds. Juha is de man achter het legendarische Viral Radio concept. Viral radio staat al jaren garant voor experimentele electronica van de hoogste kwaliteit.

Foto's van H-SIK

Foto H-SIK te Full Spectrum - 17/10 - OT301 Foto H-SIK te Amsterdam Dance Event 2012 Foto H-SIK te Amsterdam Dance Event 2012 Foto H-SIK te Full Spectrum - 17/10 - OT301
 
Bekijk alle 4 foto's van H-SIK

Gerelateerd nieuws