concert: Automatic Sam in ECI Cultuurfabriek

  • Automatic Sam
    De Nachtmis 2012
    © Mitch Wolters
  • Automatic Sam
    Geuzenpop 2012
VR.
22 FEB
AUTOMATIC SAM 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2013
Hoofdprogramma Automatic Sam
Toegang 10

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 februari 2013.
Dat is 2700 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wie is Bozo Texino? Een mythe uit de Amerikaanse hobowereld; vrijgevochten mannen met een ongeschoren bakkes die stiekem aan boord van treinen klimmen en wel zien waar de reis hen brengt. En Automatic Sam? Geen idee. We kennen 'm alleen van Tarot Plane, een nummer van Captain Beefheart. Zo te horen is Sam een zeer coole viespeuk met veel gevoel voor boogie.
 

Slaat ook op de band Automatic Sam, een viertal uit Nijmegen met stevige roots in de legendarische Achterhoekse Magic Barn. De band wordt eind 2008 opgericht door Pieter Holkenborg (leadzang/gitaar), Rense Slings (gitaar/zang), jesper albers (drums/zang) en Harm Wopereis (bas/zang) en krijgt al snel een geduchte live-reputatie. Denk aan een denderende trein van seventies hardrock, met roestige klinknagels gekoppeld aan een paar wagons vol garage en blues. En dat alles voortgetrokken door een locomotief gestookt op pure punkrock.

Foto's van Automatic Sam

Foto Automatic Sam te Dauwpop 2017 Foto Automatic Sam te Monsters of Mariaheide 2013 Foto Automatic Sam te De Nachtmis 2012 Foto Automatic Sam te Valkhof Festival 2017 Foto Automatic Sam te Klomppop 2012 Foto Automatic Sam te Dauwpop 2017
 
Bekijk alle 46 foto's van Automatic Sam

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest