concert: Wende Snijders in Willem Twee poppodium op DONDERDAG 11 APRIL 2013

  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
DO.
11 APR
WENDE SNIJDERS 20:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2013
Hoofdprogramma Wende Snijders
Toegang € 20,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 april 2013.
Dat is 2887 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Last Resistance is het nieuwe album van Wende en zal worden gelanceerd in april 2013. In diezelfde maand zal haar clubtour van start gaan. Het album zal worden opgenomen en geproduceerd in Berlijn in samenwerking met Nackt (Apparat, Warren Suicide) en Tilman Hopf.

Met haar vierde studio album toont Wende een ander geluid van zichzelf en gaat ze een nieuwe fase in. Alle songs zijn door Wende zelf geschreven.
Met dit album laat ze duidelijk haar blik op de wereld horen en met Last Resistance draagt ze het verlangen uit om met open vizier uitdagingen en emoties aan te gaan.

Het album beslaat een breed dynamische spectrum, geïnspireerd door de werelden van pop, elektronische muziek en theater.

Foto's van Wende Snijders

Foto Wende Snijders te Wende - 23/10 - De Helling Foto Wende Snijders te Wende's Kaleidoscoop Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te Wende's Kaleidoscoop Foto Wende Snijders te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 123 foto's van Wende Snijders

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws